Köp Manuka Honung Online

Comvita Manuka HonungManuka honung med sina positiva hälsoegenskaper handlas antingen i er lokala hälso affär eller online. Oavsett var ni väljer att inhandla er Manuka honung så tänk på att kvalitétssystemet har stor betydelse. Vilken gradering Manuka honungen har är av stor betydelse.

Det finns två olika graderingssystem, MGO och UMF. Ni kan läsa mer om MGO här, och här finns info om UMF.

Handla Manuka Honung På Nätet

Nätbutikerna har börjat sälja Manuka honung och ni hittar här ett brett urval av både märken och gradering. De två mest populära märkena är Comvita och Manuka Health. Comvita graderar sin Manuka honung enligt UMF systemet och Manuka Health graderar sin enligt MGO.

Manuka Health - Köp Manuka Honung OnlinePriserna varierar beroende på vilken kvalité ni väljer. Märkena är i stort sett lika bra. Så, fokusera på vilken kvalité ni vill ha. Man kan ju alltid prova med en mindre burk först. Men, om ni vet med er att ni kommer att använda Manuka honungen så köp en stor burk. Honungen har en förmåga att gå åt.

Var Köpa Manuka Honung Online

Vi rekommenderar butikerna nedan. Dessa har ett brett sortiment av Manuka produkter och bra priser.

Vitaminer.nu är en svenk hälsokostbutik på nätet. De erbjuder manuka honung från Nya Zealand med bra kvalité (UMF 10+). Ni hittar också ett brett sortiment av olika vitaminer och kosttillskott till riktigt bra priser.

Köp Manukahonung Online hos Vitaminer.nu

Besök Vitaminer.nu

Bodystore är en svensk hälsobutik på nätet som också erbjuder Manuka Honung. Här hittar ni Manuka Honung från Comvita. Bodystore erbjuder fri frakt inom hela Sverige. Ni kan besöka Bodystore här:

Köp Manuka Honung Online på Bodystore

Köp Manuka Honung på Bodystore

Ni hittar också Manuka Honung hos Svensk Hälsokost. Precis som Bodystore så är deras sortiment litet just vad gäller Manuka Honung. Å andra sidan har dom ett väldigt brett utbud av kosttillskott, nyttiga livsmedel, hälso och skönhetsprodukter:

Handla Manuka Honung Online hos Svensk Hälsokost

Manuka Honung hos Svensk Hälsokost

Feelunique har en webshop som är riktigt bra. Här hittar ni ett brett utbud av just manukahonung. Hemsidan är på engelska, detta är inte ett svenskt företag men ni får priserna i svenska kronor. Dom har också en mängd andra artiklar inom både hälsa och skönhet. Om ni handlar för över 300kr så får ni gratis frakt:

Köp Manuka Honung Online hos Feelunique

Här hittar ni hela Feeluniques sortiment för Manuka honung

 

hem

Fakta Om Manuka Honung

Manukahonung

Manuka Honung har använts av Nya Zeelands urinvånare Maorierna i tuseltals år för dess läkande egenskaper och övriga positiva egenskaper för hälsan.

Manuka honung används bla för att motverka halsont, matsmältningsbesvär, kolik, feber, ryggont och vid insektsbett samt för att förhindra blodförgiftning.

Om Oss

ManukaHonung.nu är en informationssajt om Manuka Honung.

Kontakt:
info at manukahonung.nu

Extern info: Sök på Nätet

Köpa Manuka Honung

Manuka Honung finns att beställa på nätet. Var noga med att undersöka så att produkten ni väljer uppfyller certifieringen av Manuka honung. Ni kan läsa mer om certifiering här:

MGO för Manukahonung

UMF för Manukahonung

 

© ManukaHonung.nu