UMF Manuka Honung

UMF Gradering Av Manuka Honung

UMF står för Unique Manuka Factor och är ett speciellt utformat system för gradering av kvalitén och renheten hos manuka honung. UMF är ett system med skalor för olika halter som är utformat enligt nedan:

  • 0-4 Ej Märkbara Halter
  • 5-9 Låga Halter
  • 10-15 Användbara Halter
  • 16+ Superior Kvalité Höga Halter

UMF graderingssystem får endast användas av licensierade tillverkare i Nya Zeeland som uppfyller fastställda krav på tillverkning och innehåll.

UMF Gradering av Manuka Honung

Håll alltid ett öga på UMF när ni ska köpa manuka honung. Om honungen är graderad så framgår detta tydligt på etiketten. Graderad honung kostar mer men då får ni också garanterat de goda egenskaper som manukahonungen innehar.Comvita Manuka Honung Graderas i UMF

Ett vanligt och väldigt populärt märke som graderar sin honung med UMF är Comvita. Ni hittar Comvitas Manuka Honung i välsorterade hälsoaffärer samt i hälsoaffärer på nätet.

 

 

Fakta Om Manuka Honung

Manukahonung

Manuka Honung har använts av Nya Zeelands urinvånare Maorierna i tuseltals år för dess läkande egenskaper och övriga positiva egenskaper för hälsan.

Manuka honung används bla för att motverka halsont, matsmältningsbesvär, kolik, feber, ryggont och vid insektsbett samt för att förhindra blodförgiftning.

Om Oss

ManukaHonung.nu är en informationssajt om Manuka Honung.

Kontakt:
info at manukahonung.nu

Extern info: Sök på Nätet

Köpa Manuka Honung

Manuka Honung finns att beställa på nätet. Var noga med att undersöka så att produkten ni väljer uppfyller certifieringen av Manuka honung. Ni kan läsa mer om certifiering här:

MGO för Manukahonung

UMF för Manukahonung

 

© ManukaHonung.nu